search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Ρήγας για καταγγελίες Καμμένου: «Θα απαντήσω όταν υπάρχουν στοιχεία»

28.01.2019 15:00
Ρήγας για καταγγελίες Καμμένου: «Θα απαντήσω όταν υπάρχουν στοιχεία» - Media

 

“Σε τέτοια κρίσιμα ζητήματα, που έχουν πολύ μεγάλη σημασία, καλό θα ήταν να μην αφήνουμε περιθώρια για προσβολές”, προέτρεψε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου περί αποστασίας, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Θα απαντήσω όταν υπάρχουν στοιχεία. Όλοι μας μπορούμε να λέμε πολλά, αλλά σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Καταλαβαίνω τον Π. Καμμένο γιατί όσον αφορά το θέμα αυτό είχε τη δική του άποψη διαχρονικά. Από εκεί και πέρα το να λειτουργούμε με άλλο τρόπο ή να μιλάμε για οποιεσδήποτε μορφές αποστασίας είναι λάθος. Ο κ. Καμμένος και πολλοί άλλοι είχαν αυτή τη θέση. Φθάσαμε όμως σε μια συμφωνία η οποία περιέχει συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό είναι το βασικό. Αν αυτή η συμφωνία διαμορφώνει ένα καλύτερο πλαίσιο στα Βαλκάνια και για την Ελλάδα, εκεί ο καθένας μπορεί να καταθέσει την άποψή του. Ο Π. Καμμένος επέλεξε ως κυβερνητικός εταίρος να διαφωνήσει πλήρως με αυτό το ζήτημα, ήταν δική του επιλογή. Μην προσβάλλουμε λοιπόν ανθρώπους και συμπεριφορές με τα λεγόμενα περί ανταλλαγμάτων. Σε τέτοια κρίσιμα ζητήματα, που έχουν πολύ μεγάλη σημασία, καλό θα ήταν να μην αφήνουμε περιθώρια για προσβολές. Και εγώ θα μπορούσα να πω πολλά άλλα πράγματα για το με ποιους τρόπους επιχειρήθηκε το τελευταίο διάστημα η επιβολή της αντίθετης άποψης. Είναι η άλλη όψη του νομίσματος, με πυρπολήσεις, με ύβρεις, με ακραίες ενέργειες, με οτιδήποτε άλλο”.

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ότι “με τη Συμφωνία λύνονται μια σειρά προβλημάτων που αφορούν τα φορολογικά ζητήματα, τους οδικούς άξονες, το εμπορικό κομμάτι κ.τ.λ. Όλος ο επιχειρηματικός κόσμος τη στηρίζει, καθώς βοηθάει την ανάπτυξη. Η Συμφωνία αυτή θωρακίζει και διασφαλίζει τα βόρεια σύνορά μας”. “Σε μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα η κυβέρνηση παίρνει την ευθύνη. Εμείς δεν φοβηθήκαμε, πήραμε την ευθύνη για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και θα την πάρουμε και για τη συνταγματική αναθεώρηση”, κατέληξε.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44