search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Αυτό είναι το «υπερόπλο» του Ερντογάν (Video)

28.01.2019 18:38
Άρθρο-κόλαφος Guardian κατά Ερντογάν: Αν ήταν ήταν πραγματικός πατριώτης θα είχε παραιτηθεί αμέσως - Media
 
Ένα υπερόπλο που θεωρεί ότι θα του δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο και όχι μόνο, ετοιμάζει ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 
Πρόκειται για νέο υπερσύγχρονο, μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Τουρκίας που θα μπορεί να μεταφέρει έξυπνες βόμβες και συστήματα ανίχνευσης στόχων, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
 
Με αυτό το υπερόπλο του, ο Ερντογάν στέλνει μήνυμα ισχύος εντός κι εκτός συνόρων: “Κατασκευάζουμε τώρα ένα πολύ μεγάλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος που θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες και θα γίνει παράδειγμα σε όλο τον κόσμο” ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.
 
Το καμάρι της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας, το “ιπτάμενο ψάρι”, όπως το αποκαλούν οι Τούρκοι σχεδιαστές είναι βάρους 5 τόνων, εξοπλισμένο με ραντάρ ανίχνευσης απειλών και στόχων και έχει δυνατότητα πλήγματος με έξυπνες βόμβες ακριβείας.
 
Στόχος της Τουρκίας είναι το τερατώδες drone να αποτελέσει τα μάτια και τα αυτιά του τουρκικού στρατού.
 

Πηγή: ΑΝΤ1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:37