search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Σοκάρει η αποστεωμένη εικόνα της Σελίν Ντιόν

28.01.2019 21:47
Σοκάρει η αποστεωμένη εικόνα της Σελίν Ντιόν - Media

 

Σοκάρει η αποστεωμένη εικόνα της Σελίν Ντιόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η εικόνα της τραγουδίστριας προκάλεσε αγωνία την υγεία της με τις φήμες ότι είναι άρρωστη να δίνουν και να παίρνουν.  

Η Σελίν Ντιόν -που στις 14 Ιανουαρίου, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση με αφρομή την επέτειο του θανάτου του συζύγου της- φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς συνεχίζει τις συναυλίες της.

Μάλιστα οι “κακές” γλώσσες κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα που την έχει ανανεώσει. Πρόκειται για τον χορευτή και μοντέλο από τη Μάλαγα, Πέπε Μουνιόθ ο οποίος είναι 16 χρόνια νεότερός της.

Εκείνη είναι 50 χρονών και ο 34χρονος χορευτής δείχνει να στέκεται δίπλα της εδώ κι έναν χρόνο. Μάλιστα, έφθασε στο σόου του Βαλεντίνο συνοδευόμενη από τον φημολογούμενο σύντροφό της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:11