26/10/2020 14:27:32

Παιδόφιλη κακοποίησε σεξουαλικά δυο κοριτσάκια 2 και 3 ετών

Παιδόφιλη κακοποίησε σεξουαλικά δυο κοριτσάκια 2 και 3 ετών - Media

 

Ήταν δεν ήταν 18 χρονών η Σόφι Έλμς όταν κακοποίησε σεξουαλικά ένα δίχρονο και ένα τρίχρονο κοριτσάκι τα οποία πρόσεχε στον βρεφονηπιακό σταθμό στον οποίο εργαζόταν.

Πρόκειται για τη νεαρότερη γυναίκα που καταδικάζεται από Αγγλικά δικαστήρια με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, η Έλμς την ώρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο κοριτσάκια, κατέγραφε τις πράξεις της με το κινητό της τηλέφωνο.

Στη δίκη ο πατέρας των παιδιών ζήτησε από το δικαστήριο να την κρίνουν με κάθε αυστηρότητα: «Ειλικρινά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πλήρη έκταση της ζημιάς που προξένησες στα πανέμορφα μωρά μας. Αυτό που έκανες μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στη ζωή τους. Πλέον η εμπιστοσύνη μας σε οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά στις κόρες μας είναι μηδενική. Μας είναι δύσκολο ακόμα και να τις αφήσουμε στον παιδικό σταθμό, αφού αυτός ήταν και ο δικός σου επαγγελματικός χώρος. Η μικρότερη κόρη μας είναι τόσο ταραγμένη την ώρα που πρέπει να πέσει για ύπνο που καθόμαστε στο πλευρό της για ώρες, καθησυχάζοντάς την. Πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε από το Σουίντον με τον φόβο ότι θα μπορούσαμε κάποτε να ξαναπέσουμε πάνω σου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις επιπτώσεις των πράξεών σου στη ζωή μας»

Σύμφωνα με την αστυνομία τα κοριτσάκια δεν κακοποιήθηκαν εντός του βρεφονηπιακού σταθμού, αλλά στο σπίτι τους. Οι γονείς των παιδιών εμπιστευόντουσαν τόσο την Ελμς που την φώναζαν και στο σπίτι για να τα προσέχει σαν νταντά.

Η Ελμς στην απολογία της είπε ότι μέσω ίντερνετ γνώρισε έναν παιδόφιλο ο οποίος την παρότρυνε να προβεί στην αποτρόπαια πράξη αυτή και στη συνέχεια να του στείλει το υλικό που είχε καταγράψει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.