search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Τι απάντησε ο Άδωνις στον Δένδια για το 18% της ΝΔ το 2012 (ηχητικό)

29.01.2019 12:04
Τι απάντησε ο Άδωνις στον Δένδια για το 18% της ΝΔ το 2012 (ηχητικό) - Media

 

Μηνύματα προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια αναφορικά με τις θέσεις που εκφράζει τις τελευτείες μέρες, έστειλε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα στα Παραπολιτικά 90,1.

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Άδωνης Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τις μετριοπαθείς θέσεις που διατυπώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος χθες με ανακοίνωση – απάντηση στην ΕΡΤ σημείωνε πως “η Νέα Δημοκρατία είναι μιαπ αράταξη που ιστορικά επεκτείνεται από τις παρυφές της κεντροαριστεράς μέχρι την εντός συνταγματικού τόξου δεξιά και οσάκις παρέκκλινε, συρρικνώθηκε”.

Απαντώντας ο Άδωνης Γεωργιάδης σημείωσε καταρχάς πως: “Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τάσεις, δεν έχει εθνικιστικά ούτε ακροαριστερά γκρουπούσκουλα και πράγματι συμφωνώ με τον κύριο Δένδια εκπροσωπείται (σ.σ. η ΝΔ) από τον αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη”. Και στη συνέχεια αμφισβήτησε την άποψη που δείχνει να διατυπώνει ο Νίκος Δένδιας το τελευταίο διάστημα, ουσιαστικά ότι η ΝΔ δεν πρέπει να στραφεί προς τα δεξιά. Συγκεκριμένα ο ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

“Ο κ Δένδιας έθεσε έναν προβληματισμό ότι αν η ΝΔ πάει πιο δεξιά θα πέσει στο 18% με μία ασαφή αναφορά στο αποτέλεσμα του Μαίου του 2012. Το Μάη του 2012 η ΝΔ δεν πήγε 18% γιατί πήγε δεξιά. Αν αυτό συνέβαινε, δε θα έχανε από τα δεξιά της ένα 10% που πήραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η ΝΔ αντιθέτως τον Μάη του 2012 τις μεγάλες της απώλειες τις είχε προς τα δεξιά. Άρα η μετατόπισή της δεν ήταν προς τα δεξιά. Το 18% το πήρε γιατί ακολούθησε την ευρωπαϊκή γραμμή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συμμετέχοντας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και προσπαθώντας να κρατήσει τη χώρα στην Ευρώπη. Το ακριβώς ανάποδο δηλαδή από αυτό που ειπώθηκε”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48