search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31
MENU CLOSE

Ο Μανουσάκης αποκαλύπτει το πιο αμήχανο γύρισμα ερωτικής σκηνής σε σειρά του (Video)

29.01.2019 12:10
Τηλεόραση: Έρχεται νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη - Media

 

Στο ενδεχόμενο ενός σίκουελ της σειράς «Ψίθυροι καρδιάς» αλλά και στην πιθανότητα συνεργασίας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αναφέρθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λέει;».

Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης είπε ότι αστειευόταν όταν μιλούσε για σίκουελ της επιτυχημένης σειράς, ενώ επισήμανε ότι θα συνεργαζόταν με τον «Ντάνο» στην περίπτωση που ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να διαβάσει, να μάθει και να μορφωθεί. Τέλος, δε δίστασε να αποκαλύψει την πιο αμήχανη ερωτική στιγμή που χρειάστηκε να γυρίσει και στην οποία πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ειρήνη Μπαλτά. 

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης

Ντάνος, θα επιλέγατε να δουλέψετε μαζί του;

«Θα επέλεγε αυτός να δουλέψει; Να μορφωθεί, να διαβάσει, να μάθει, να παιδευτεί… Αν κάποιος δουλεύει οπωσδήποτε θα μπορούσα να δουλέψω μαζί του», απάντησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Για τους Ψίθυρους Καρδιάς: «Χαριτολογούσαμε και λέγαμε να κάνουμε το σίκουελ, όπου η Άννα Μαρία είναι με οκτώ παιδιά πάνω στον πάγκο στη λαϊκή και πουλάει καρέκλες… Ο Γκλέτσος θα παίζει κουμάρι τα λεφτά που του φέρνει στο καφενείο…».

«Το πιο αμήχανο γύρισμα σε ερωτική σκηνή ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ειρήνη Μπαλτά στη σειρά “Σύνορα αγάπης”. Η Μπαλτά είναι ένα μικροκαμωμένο κορίτσι και ο Απόστολος είναι θηριώδης. Και έρχεται η Ειρήνη και μου λέει “ρε Μανούσο, πώς θα το κάνουμε τώρα αυτό;”. Και της λέω “δεν είναι τίποτα, πες ότι είσαι στο λούνα παρκ και ανεβαίνεις στον Κινγκ Κονγκ”», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31