search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:42
MENU CLOSE

Στις 5 Φεβρουαρίου η συνάντηση Ερντογάν-Τσίπρα – Χαμηλές οι προσδοκίες

29.01.2019 14:27
Τσίπρας στην Τουρκία με διευρυμένη ατζέντα - Media
 
Στις 5 Φεβρουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου ΙΒΝΑ θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσημη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο IBNA, ο αρχικός σχεδιασμός της επίσκεψης ήταν να διαρκέσει τουλάχιστον δυο μέρες, με επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ίμβρο, κάτι όμως που ακυρώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο στο Βόρειο Αιγαίο αλλά και της έντασης των τελευταίων ημερών.
 
Για τους πιο πάνω λόγους η επίσημη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, θα διαρκέσει μόνο μία ημέρα, στη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο, η επίσκεψη της 5ης Φεβρουαρίου, είναι χαμηλών προσδοκιών, κάτι που το πιστοποιεί η μικρή συμμετοχή των μελών της ελληνικής αντιπροσωπείας που θα συνοδέψει τον Έλληνα πρωθυπουργό.
 
Πηγή: capital.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38