search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:01
MENU CLOSE

Αιχμές Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Τι ακριβώς τον συνδέει με τον δικτάτορα Μαδούρο;

29.01.2019 15:41
Αιχμές Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Τι ακριβώς τον συνδέει με τον δικτάτορα Μαδούρο; - Media
 
Με αιχμές για τη στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι των εξελίξεων στη Βενεζουέλα συνόδευσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι συζήτησε με τον κ. Κατάινεν τις «τραγικές», όπως τις χαρακτήρισε, εξελίξεις στη Βενεζουέλα, λέγοντας ότι «του τόνισα αυτό που αισθάνεται κάθε δημοκρατικός πολίτης σήμερα. Θλίψη και αγανάκτηση όταν βλέπει το μεγάλο αυτό κράτος της Λατινικής Αμερικής να δοκιμάζεται από τις αυταρχικές μεθόδους ενός καθεστώτος που έχει οδηγήσει τον λαό του στην ανέχεια και στην απελπισία. Η τραγωδία στη Βενεζουέλα πρέπει να βρει το ταχύτερο δυνατό δημοκρατική διέξοδο. Η ΝΔ συντάσσεται πλήρως με το αίτημα της Ε.Ε. για άμεσες και ελεύθερες εκλογές».
 
Και συμπλήρωσε δηκτικά ότι «ο κ. Τσίπρας, που χαρακτήριζε την εξουσία Μαδούρο “μοντέλο που θα έπρεπε να απλωθεί και στην Ευρώπη” προσβάλλει την Ελλάδα, επιμένοντας ακόμη και τώρα να τoν στηρίζει. Αναρωτιέμαι: τι ακριβώς είναι αυτό που συνδέει τον κ. Τσίπρα με τον δικτάτορα της Βενεζουέλας;».
 
Κατά τα λοιπά, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ως πολύ χρήσιμη για το μέλλον της χώρας τη συζήτηση που είχε με τον κ. Κατάινεν, λέγοντας ότι ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν συμφώνησε απολύτως μαζί του ότι το κλειδί για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις -ξένες και εγχώριες- που θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
 
«Επενδύσεις που δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση αντί να προσελκύσει, έκανε τα πάντα, εδώ και τέσσερα χρόνια, για να καθυστερήσει ή και να αποτρέψει», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24