search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Μάικλ Τζάκσον: Η μυστική ντουλάπα των βιασμών και το σχέδιο με τα κουδουνάκια για να μην γίνει «τσακωτός» (Photos)

29.01.2019 17:07
Μάικλ Τζάκσον: Η μυστική ντουλάπα των βιασμών και το σχέδιο με τα κουδουνάκια για να μην γίνει «τσακωτός» (Photos) - Media

 

Πάταγο περιμένει να κάνει το νέο του ντοκιμαντέρ για τους βιασμούς παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον ο Βρετανός σκηνοθέτης Νταν Ριντ.

Ο Νταν Ριντ, ο οποίος δημιούργησε και το ντοκιμαντέρ για επίθεση ισλαμιστών εξτρεμιστών στα γραφεία του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo τον Ιανουάριο του 2015, ισχυρίζεται ότι το “Leaving Neverland” μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλίδα για ένα νέο κίνημα #ΜeToo με θύματα του Μάικλ Τζάκσον, που κρατούσαν τόσα χρόνια κλειστά τα στόματά τους, να αποφασίσουν να σπάσουν τη σιωπή τους.

«Πρέπει να υπάρχουν δεκάδες άνδρες εκεί έξω που τους κακοποίησε σεξουαλικά. Και πιστεύω ότι όπως ο Τζέιμς είδε τον Γουέιντ στην τηλεόραση και βγήκε και είπε “κι εγώ”, έτσι κι άλλοι θα δουν αυτή την ταινία και θα μιλήσουν δημόσια», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

O Γουέιντ Ρόμπσον (αριστέρα) ο Τζέιμς Σέιφτσακ (δεξιά) και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ-σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον, Νταν Ριντ

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάικλ Τζάκσον κατάφερε όσο ήταν εν ζωή να αποφύγει την καταδίκη επειδή «ήταν πολύ ισχυρός και πολύ πλούσιος και μπορούσε να προσλάβει δικηγόρους που θα εκφόβιζαν» όσους τον κατήγγειλαν.

«Ακόμη εξακολουθούν να φοβούνται τον Τζάκσον. Φοβούνται την ομάδα των δικηγόρων του. Είναι πολύ επιθετικοί. Διαθέτει μια στρατιά μαχητικών οπαδών, είναι σαν αίρεση. Αν πεις ότι ίσχυε το αντίθετο, ότι αντί να αγαπά τα παιδιά, τα έβλαπτε, σε λένε βλάσφημο», πρόσθεσε.

Η λίστα με τις καταγγελίες

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε την Παρασκευή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προβολής, στο σημείο παραβρέθηκαν και γιατροί για να περιθάλψουν το σοκαρισμένο κοινό, καθώς οι λεπτομέρειες για την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Τζάκσον ήταν φρικιαστικές.

Το ντοκιμαντέρ εστίασε στις μαρτυρίες των Γουέιντ και Σέιφτσακ, αλλά στη δημοσιότητα έχουν βγει κι άλλες καταγγελίες.

H αφίσα του Πίτερ Παν

Ο Γουέιντ Ρόμπσον ήταν μόλις πέντε ετών όταν μετά τη νίκη του σε διαγωνισμού χορού γνώρισε από κοντά τον Μάικλ Τζάκσον το 1987 στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του τελευταίου. Έγιναν φίλοι και όταν ο Ρόμπσον έγινε επτά ετών άρχισε, όπως υποστηρίζει, η κακοποίησή του από τον τραγουδιστή που τον μύησε στο πορνό και την κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον είχε στην κρεβατοκάμαρά του μια αφίσα του Πίτερ Παν και την κοίταζε ενώ αυνανιζόταν πίσω του.

Μυστικά δωμάτια

Ο Τζέιμς Σέιφτσακ ήταν δέκα ετών όταν έγινε φίλος με τον Μάικλ Τζάκσον, ύστερα από κοινή εμφάνισή τους σε διαφήμιση. Βρέθηκε στο κρεβάτι του τραγουδιστή και μια φορά ο τραγουδιστής του είπε ότι του έκανε στοματικό σεξ ενώ κοιμόταν κι ότι αυτή ήταν η πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Ο Σέιφτσακ υποστήριξε ότι ο Τζάκσον του έμαθε να αυνανίζεται κι ότι πολύ γρήγορα άρχισαν να κάνουν σεξ σε διάφορα σημεία του Νeverland Ranch, από το κάστρο μέχρι την πισίνα, το αίθριο και το σταθμό του μικρού τρένου. «Κάθε μέρα γινόταν αυτό. Ακούγεται αρρωστημένο, αλλά στα πρώτα σου ραντεβού με κάποιον κάνεις πολλά», υπογράμμισε.

Όπως ανέφερε, το ράντσο διέθετε πολλά μυστικά δωμάτια όπου λάμβαναν χώρα οι κακοποιήσεις των παιδιών.

Ερωτικά παρατσούκλια

Ο Ρόμπσον είπε ότι ο τραγουδιστής τον αποκαλούσε «μικρούλη» ή «Ντου-Ντου». Αυτό το έκανε και με άλλα θύματά του, όπως ο συγγραφέας, Μάικλ Τζέικομπσχαγκεν, τον οποίο αποκαλούσε «Ράμπα-Ράμπα» (από το αγγλικό ρήμα rub=τρίβω) γιατί συνήθιζε να τρίβεται πάνω του. «Όταν κοιμόμουν στο κρεβάτι του, φορούσε μόνον μποξεράκια, έβαζε τα χέρια του γύρω μου και πίεζε το σώμα του πάνω στο δικό μου, όπως κάνει κανείς με την ερωμένη του», είπε.

O Γουέιντ Ρόμπσον

Ασκήσεις… ετοιμότητας

Ο Σέιφτσακ είπε ότι ο Τζάκσον είχε βάλει κουδουνάκια σ’ όλες τις πόρτες μέχρι την κρεβατοκάμαρά του με τη μυστική ντουλάπα, όπου βίαζε τα θύματά του, για να καταλαβαίνει πότε πλησιάζει κάποιος. Επίσης, ο τραγουδιστής τον έβαζε να κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας για να δουν πόσο γρήγορα θα μπορούσαν να ντυθούν ώστε να μην γίνουν «τσακωτοί».

Ο Σέιφτσακ αποκάλυψε ότι η σχέση του με τον Τζάκσον κράτησε τέσσερα χρόνια και ότι ήταν «σαν παντρεμένο ζευγάρι». Μάλιστα, ανέφερε ότι έκαναν και μια ψεύτικη γαμήλια τελετή με τον τραγουδιστή να του χαρίζει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και να του αγοράζει συχνά κοσμήματα.

Γυμνά μπάνια στο τζακούζι

Από την πλευρά του, ο Τζέικομπσχαγκεν έκανε λόγο στη βρετανική εφημερίδα Mirror για τη στιγμή που ο Τζάκσον γδύθηκε μπροστά του στη μπανιέρα του δωματίου ενός ξενοδοχείου, τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους.

O συγγραφέας Μάικλ Τζέικομπσχέιγκεν

«Ήμασταν στο τζακούζι στο μπάνια του Μάικλ. Έβγαλε το μαγιό του και μου είπε: “αν θέλεις μπορείς να το βγάλεις κι εσύ”. “Όχι, δεν το κάνω αυτό”, του απάντησα. “Δεν νιώθω άνετα γυμνός”. Ήμουν 14 ετών τότε, αλλά πάντα έδειχνα μικρότερος».

Στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται ότι ο Τζάκσον έκανε στοματικό σεξ με τα θύματά του στην πισίνα και το τζακούζι.

Απειλές αντιποίνων

Ο Γουέιντ Ρόμπσον είχε καταθέσει το 2013 μήνυση κατά του “Michael Jackson Estate”, που απορρίφθηκε για τεχνικούς λόγους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τζάκσον του είχε διευκρινίσει ότι αν μιλούσε σε κανέναν για όσα έκαναν θα το πλήρωναν ακριβά και οι δύο. «Μου είπε ότι “αν κάποιος ανακαλύψει ποτέ ότι κάναμε όλα αυτά τα σεξουαλικά, θα πάμε φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ήμουν κατατρομοκρατημένος», δήλωσε.

Ο Ρόμπσον ισχυρίστηκε ότι ο Τζάκσον τον πίεσε να καταθέσει υπέρ του στη δίκη του το 2005, όπου κατηγορείτο για την κακοποίηση του 13χρονου Γκαβίν Αρβίτζο. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Access Hollywood τρία χρόνια αργότερα τάχθηκε υπέρ του τραγουδιστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51