search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Αυτή είναι η εφαρμογή που αναλύει το κλάμα του μωρού

29.01.2019 19:30
Αυτή είναι η εφαρμογή που αναλύει το κλάμα του μωρού - Media

 

Προσπάθεια ερμηνείας του εκάστοτε κλάματος θα κάνει η ακόλουθη εφαρμογή, που μάλιστα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards.

Ο λόγος για το iCry2Talk. Ο δημιουργός του app, Ιάσων Χατζηκώστας χρησιμοποίησε αλγόριθμους για να αναλύσει το κλάμα του μωρού και να το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο για τους γονείς.

Μάλιστα, τον ερχόμενο Απρίλιο, το iCry2Talk θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Πρόκειται για διαγωνισμό που αφορά φοιτητές που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, έχοντας ιδρύσει δική τους επιχείρηση και δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, και να έρθουν σε επαφή με άλλους φοιτητές που έχουν κοινό τρόπο σκέψης.

Ο GSEA υποστηρίζει 1.700 φοιτητές επιχειρηματίες από 60 χώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:23