search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες της επίθεσης σε οδηγό λεωφορείου – Αλλάζουν τα δρομολόγια

30.01.2019 09:46
Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες της επίθεσης σε οδηγό λεωφορείου - Αλλάζουν τα δρομολόγια - Media

Συνελήφθησαν χθες στους Αγίους Αναργύρους δύο από τους δράστες της επίθεσης κατά οδηγού λεωφορείου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή του Ιλίου.

Πρόκειται για δύο νεαρούς 18 και 20 ετών οι οποίοι μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, προχθές το βράδυ επέβαιναν στο λεωφορείο, και έπειτα από παρατήρηση του οδηγού γιατί έκαναν φασαρία ενοχλώντας τους υπόλοιπους επιβάτες, του επιτέθηκαν, τον τραυμάτισαν και του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, και μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, αποβιβάστηκαν και πέταξαν πέτρες «προκαλώντας τη θραύση ενός υαλοπίνακα καθώς και του καθρέπτη του οχήματος».

Οι δράστες παραπέμπονται για ληστεία κατά συναυτουργία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ενώ στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του οδηγού.

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, πάντως, με αφορμή και τη νέα, πολλοστή, επίθεση σε οδηγού στη συγκεκριμένη περιοχή εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, η δέσμευση των αρμοδίων για επίλυση των προβλημάτων σε συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές, μεταξύ αυτών και την ανωτέρω, δεν ήταν επαρκής.

Στην κοινή μας σύσκεψη, επαναφέροντας τη λειτουργία των γραμμών τονίσαμε ότι σε περίπτωση ενδεχόμενων κρουσμάτων θα αναγκαστούμε να προβούμε σε εκ νέου πρωτοβουλία, που πρωτίστως θα διασφαλίζει τόσο την ασφάλεια επιβατών όσο και εργαζομένων.

Το περιστατικό, στην περιοχή Ιλιον, όπου συνάδελφός μας έπεσε θύμα προπηλακισμών και ληστείας, ενώ φθορές υπέστη και το λεωφορείο, μας αναγκάζει να θέσουμε σε ισχύ τροποποιήσεις στο δρομολόγιο».

Έτσι πλέον το λεωφορείο δεν θα περνάει από τις περιοχές όπου δέχονταν τις επιθέσεις οι οδηγοί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:28