search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:21
MENU CLOSE

«Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών» – Φρίκη από τις καταθέσεις των κοριτσιών για τον καθηγητή

30.01.2019 10:39
«Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών» - Φρίκη από τις καταθέσεις των κοριτσιών για τον καθηγητή - Media

 

Τις ανατριχιαστικές διαστάσεις της υπόθεσης ασέλγειας του καθηγητή στα Χανιά με θύματα ανήλικες μαθήτριες, δίνουν οι καταθέσεις των κοριτσιών που σοκάρουν με τις αποκαλύψεις τους.

“Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 χρονών” φέρεται να υποστηρίζει η κοπέλα σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και της εκπομπής “Μαζί σου”.

Όπως αναφέρει το zarpanews, εκείνη την περίοδο ο καθηγητής κατάφερε να πλησιάσει την κοπέλα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. “Κάπου προς τα τέλη α’ γυμνασίου προς β’ γυμνασίου άρχισαν τα αγγίγματα, τα οποία επεκτάθηκαν σε όλο το σώμα. Αυτά γινόντουσαν πριν το μάθημα, καθώς εκείνος της έλεγε να πηγαίνει νωρίτερα για κάνουν ιδιαίτερο.

Σύμφωνα με τη κοπέλα, προχώρησαν και σε ολοκληρωμένη πράξη, σταδιακά, ενώ εκείνος κάθε φορά προχωρούσε ένα βήμα μέχρι που έγινε η διείσδυση στον καναπέ του φροντιστηρίου.

“Ναι, είχα ολοκληρωμένη σχέση με μία μαθήτριά μου”

“Ναι, είχα σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλλουσες, μόνο όμως αφότου ενηλικιώθηκαν” υποστηρίζει ο καθηγητής. «Αποδέχομαι ότι είχα ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλουσες, αφού όμως είχα ενηλικιωθεί και με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες τους. Με τη μία συνευρισκόμουν επί περίπου δύο χρόνια. Όσα περιέχονται στις υπόλοιπες καταθέσεις είναι ψευδή και υπερβολικά», δήλωσε στην κατάθεσή του ο καθηγητής. “Δύο από τις κοπέλες είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους” προσθέτει ενώ καταγγέλλει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Πάντως, την συνήθη πρακτική του να αγγίζει τα κορίτσια και να “ανοίγει” συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, επιβεβαιώνουν και οι άλλες καταγγέλλουσες ενώ μια από αυτές τονίζει πως μπαίνοντας στο φροντιστήριο ένα απόγευμα, τον είχε δει γυμνό μέσα σε μία αίθουσα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:21