search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29
MENU CLOSE

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Ας ακούσει τον Αναστασιάδη για να δει τι γνώμη έχουν οι Ευρωπαίοι για το κόμμα του

30.01.2019 12:55
Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Ας ακούσει τον Αναστασιάδη για να δει τι γνώμη έχουν οι Ευρωπαίοι για το κόμμα του - Media

 

Στις δηλώσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη παραπέμπουν κυβερνητικές πηγές τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντώντας στην κριτική του δεύτερου για τα όσα ακούστηκαν να λέει ο έλληνας πρωθυπουργός στον Εμανουέλ Μακρόν περί διαδηλώσεων από ακροδεξιούς λαϊκιστές για το Μακεδονικό.

Παράλληλα απαντούν και στην προσπάθεια Μητσοτάκη να εκθέσει την κυβέρνηση στους Ευρωπαίους αναφορικά με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Βενεζουέλα και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε συνειδητοποιεί τη ζημιά που έχει κάνει στην παράταξή του με τη στάση του στο Μακεδονικό, και επ’ αυτού, όπως αφήνεται να εννοηθεί, είχαν να σχολιάσουν οι ευρωπαίοι ηγέτες χθες στο περιθώριο της Συνόδου των Χωρών του Νότου.

Θεωρούν δε χαρακτηριστική την άποψη που διατύπωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης σχολιάζοντας στις επίσημες δηλώσεις του τη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως “το όνομα ούτως ή άλλως είχε δοθεί από το 1992”.

Αναλυτικά οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν:

«Ο κος Μητσοτάκης μάλλον έχει πλήρη άγνοια της εικόνας που έχει δώσει με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στη διεθνή κοινή γνώμη και στους ευρωπαίους ηγέτες, τόσο ο ίδιος και το κόμμα του όσο και οι βίαιες ενέργειες των ταγμάτων εφόδου στο ελληνικό κοινοβούλιο που έδωσαν τον τόνο κατά το τελευταίο συλλαλητήριο.

Αν οι κάμερες κατέγραφαν χθες και τα off the record σχόλια των ευρωπαίων ηγετών επ’ αυτών, ίσως και να συνειδητοποιούσε τη ζημιά που έχει κάνει τόσο στη παράταξή του όσο και στη χώρα.

Και αν δε μας πιστεύει, ας πάρει μια γεύση ακούγοντας τις σημερινές επίσημες δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, που ως γνωστόν δεν ανήκει στην Αριστερά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29