search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Βρέθηκε νεκρή σε θάμνους 13χρονη που είχε εξαφανιστεί: «Φοβόταν να πάει σπίτι»

30.01.2019 13:31
Βρέθηκε νεκρή σε θάμνους 13χρονη που είχε εξαφανιστεί: «Φοβόταν να πάει σπίτι» - Media

 

Ένας κορίτσι 13 ετών που είχαν χαθεί τα ίχνη της βρέθηκε νεκρή μέσα σε θάμνους και σύμφωνα με αποκαλύψεις, φοβόταν να επιστρέψει σπίτι της από το σχολείο, στη Μ. Βρετανία.

Την είδαν να κάθεται στη βιβλιοθήκη του σχολείου που παρακολουθούσε μαθήματα, καθώς ανησυχούσε επειδή έχασε τη ζώνη του παλτού της. Η δασκάλα της Joanne Holland είπε ότι κάλεσε τηλεφωνικά την μητέρα του κοριτσιού, καθώς η 13χρονη φοβόταν να πάει στο σπίτι της για να μην τη μαλώσουν οι δικοί της.

Η 13χρονη Amber Peat βρέθηκε κρεμασμένη μέσα σε θάμνους, ύστερα από τρεις μέρες από την εξαφάνισή της το 2015.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ακούστηκε ότι το κορίτσι είχε έναν καβγά με τη μητέρα της για δουλειές του σπιτιού.

Πρώην εκπαιδευτικός της Amber κ. Holland είπε ότι η μαθήτρια προσπαθούσε συχνά να πάρει την προσοχή.

Η διασκάλα δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η μαθήτρια «δεν έλαβε τόσο μεγάλη προσοχή στο σπίτι της όπως θα ήταν το φυσιολογικό». Μάλιστα, είχε αναπτύξει την συνήθεια να ξεχνάει πάντα ένα αντικείμενο στην τάξη, οπότε επέστρεφε για να το πάρει. Είπε ότι της άρεσε να περπατά σε ένα δωμάτιο γεμάτο με τους μεγαλύτερους ηλικιακά μαθητές.

Εκτός αυτού, η οικογένεια του κοριτσιού είχε πραγματοποιήσει συνολικά 11 μετακομίσεις και ίσως οι μετακινήσεις και οι αλλαγές να μην άρεσαν στην έφηβη.

Μεταθανάτιος έλεγχος έδειξε ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι εμπλέκεται κάποιος άλλος στον θάνατό της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43