search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Χαμός στο Ποτάμι – Στέλεχος πόσταρε ηχητικό με τον Ψαριανό: «Καραγκιοζάκο εκβίασες» (Audio)

30.01.2019 16:46
Περίεργα μεταμεσονύχτια tweets Ψαριανού: «Γκομενάκι» η Αχτσιόγλου, μουτς μωρό μου!  (Photo) - Media

 

Το στέλεχος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλλα, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter ηχητικό αρχείο στο οποίο ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να λέει ότι δεν σκόπευε να αποχωρήσει, ενώ επικρατεί χαοτική κατάσταση στο κόμμα μετά τη διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Στο ηχητικό ακούγεται ο Γ. Ψαριανός να λέει: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα την μαλ@κι@ που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια».

«Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!», γράφει στην ανάρτησή της η Φ. Λεομπίλλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50