search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36
MENU CLOSE

Ξέσπασμα από Λουτσέσκου – Έξω φρενών ο προπονητής του ΠΑΟΚ

30.01.2019 17:23
Ξέσπασμα από Λουτσέσκου - Έξω φρενών ο προπονητής του ΠΑΟΚ - Media

 

Αρκετά νεύρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: “Σέβομαι την κάθε ομάδα, δεν μπορώ να σεβαστώ ομάδα που ήρθε μόνο για να προκαλέσει”.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαρακτηρίζει ως ντροπιαστική την τακτική της ομάδας των Ιωαννίνων.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν είμαι χαρούμενος για τίποτα, παρά μόνο για την ομάδα μου. Όλα όσα είδα από τους αντίπαλους είναι απογοητευτικά. Το σκορ έπρεπε να είναι 6-1 ή 7-1. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε ο ΠΑΣ σήμερα, αλλά αυτό που έκανε σήμερα δεν είναι ποδόσφαιρο. Ξόδεψαν 60′ για να προκαλούν, χωρίς να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι απογοητευμένος από την αντίπαλη ομάδα, καταλαβαίνω πολλά, σέβομαι την κάθε ομάδα, τον κάθε παίκτη, αλλά δεν μπορώ να σεβαστώ ομάδα που ήρθε μόνο για να προκαλέσει».

Πηγή: sdna

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35