search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:40
MENU CLOSE

Η απάντηση Πετράκη στην επίθεση Λουτσέσκου

30.01.2019 18:08
Νέο αφεντικό της Δόξας Δράμας ο απαγωγέας του εφοπλιστή Παναγόπουλου, Απόστολος Πετράκης (video) - Media

 

Απαντήσεις στο «κατηγορώ» του Ράζβαν Λουτσέσκου, έδωσε μετά το τέλος του ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε ότι δεν ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν καθυστέρηση, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης:

“Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται…”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:39