search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Βόλος: Από τα ναρκωτικά μπερδεύτηκε και πήγε… ξένο δίκυκλο σε συνεργείο

31.01.2019 14:49
Βόλος: Από τα ναρκωτικά μπερδεύτηκε και πήγε... ξένο δίκυκλο σε συνεργείο - Media

 

Βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μπέρδεψε το δικό του με άλλο δίκυκλο, το οποίο πήρε και το μετέφερε με τα πόδια σε κοντινό συνεργείο, για να συλληφθεί τελικά για κλοπή.

Ο λόγος για έναν 37χρονο, που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στη Ν. Ιωνία από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, κατηγορούμενος για κλοπή ενός δικύκλου ιδιοκτησίας 20χρονου, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο συλληφθείς δικάστηκε την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον καταδίκασε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, ενώ έγινε γνωστό ότι την Παρασκευή δικάζεται ξανά για κλοπή.

Ο 37χρονος παραδέχτηκε στο Δικαστήριο ότι πήρε το δίκυκλο που ήταν σταθμευμένο έξω από σπίτι, γιατί βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και το μπέρδεψε με το δικό του, που ήταν ακινητοποιημένο από βλάβη.

Έτσι, το πήρε και το μετέφερε με τα πόδια σε κοντινό συνεργείο και μάλιστα του άλλαξε μπουζί, γιατί δεν έπαιρνε μπροστά… «Στο συνεργείο ήρθε ο νεαρός με τον πατέρα του, με ρώτησαν που βρήκα το μηχανάκι, με κατηγόρησαν για κλοπή και ήρθαν οι αστυνομικοί και με συνέλαβαν», κατέθεσε στο Δικαστήριο ο κατηγορούμενος, που πρόσθεσε ότι η κλειδαριά του δικύκλου βρίσκεται στο τιμόνι δεν ήταν παραβιασμένη, όπως κατέθεσε ο ιδιοκτήτης στην Αστυνομία και αναγνώστηκε η κατάθεσή του στο Δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος είπε ακόμη, ότι ο νεαρός δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και δεν επιθυμεί τη δίωξή του, ζήτησε συγνώμη για το μπέρδεμα και ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου.
Βέβαια όταν η πρόεδρος του διάβασε ενημερωτικό σημείωμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ότι είχε συλληφθεί για άλλες επτά κλοπές, ο κατηγορούμενος είπε ότι όταν κάνει χρήση ναρκωτικών δεν ξέρει τι κάνει και κλέβει, χωρίς να το θέλει ή να το καταλαβαίνει. Μάλιστα είπε ότι όταν είναι νηφάλιος δεν κάνει καμία παράνομη πράξη και πρόσθεσε ότι αναμένει να μπει σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου του είπε να μην το ξανακάνει γιατί με τόσες κλοπές μπορεί να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος, ο 37χρονος έδωσε λόγο ότι δεν θα κλέψει ξανά και το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών, με αναστολή και δυνατότητα έφεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:09