search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59
MENU CLOSE

Σκέψεις από γνωστό επιχειρηματία για έκδοση νέας εφημερίδας

31.01.2019 15:24
Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων - Media

 

Νέα εκδοτικά σχέδια έχει στο μυαλό του ο πάντα ανήσυχος «εφημεριδάς» Χρίστος Μουλίνος μετά την αποχώρησή του από το σχήμα (Σ. Πουλόπουλος, Ν. Καραμανλής) το οποίο φιλοδοξεί να βγάλει ξανά στα περίπτερα την «Απογευματινή». Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από το εκδοτικό εγχείρημα της «Απογευματινής» μέσω επιστολής που έστειλε στο zoornalistas.com, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με δημοσιογράφους για τη στελέχωση του νέου φύλλου.

Στα παραπάνω που έγραψε το zoornalistas.com έρχονται να προστεθούν και οι πληροφορίες του enimerosi24.gr που αναφέρουν:

«Σκέψεις για έκδοση νέας καθημερινής εφημερίδας γίνονται στο επιτελείο γνωστού επιχειρηματία που εμπλέκεται ήδη στα ΜΜΕ με επιτυχία και έχει διαπιστώσει οτι υπάρχει κομμάτι της διαφημιστικής αγοράς που θα μπορούσε να διεκδικήσει και αυτήν τη στιγμή παραμένει ανεκμετάλλευτο.
Το πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής του εγχειρήματος (εάν φυσικα προχωρήσει), ειναι γνωστός (εφημεριδάς) δημοσιογράφος που στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον επιχειρηματία και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57