search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Με φόντο την… γκαζόζα η κόντρα Παπαδημούλη – Ζούλα στο twitter

31.01.2019 20:31
Με φόντο την... γκαζόζα η κόντρα Παπαδημούλη – Ζούλα στο twitter - Media

 

«Η ΝΔ ξέρει ότι σήμερα, κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών στο ΕΚ, ταξίδευα προς την Ελλάδα. Το γνωρίζει γιατί στην ίδια πτήση ήταν ο Δ.Αβραμόπουλος, η Ελ.Βόζεμπεργκ, η Ευα Καϊλή κ ο Ν.Χουντής» αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνο Ζούλα.

«Τα όσα έγραψε λοιπόν ο @kzoulas, περί… γκαζόζας, αποτελούν ψεύδη κ φθηνή μικροπολιτική!» καταλήγει στην ανάρτηση του ο κ. Παπαδημούλης.

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Ζούλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε: «H Ευρωβουλή αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλας. 439 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ, 88 παρών και 104 κατά. Τι έκαναν οι 3 του ΣΥΡΙΖΑ; @SteliosKoul & @kkuneva ψήφισαν «κατά»! ενώ ο σύντροφος @papadimoulis δεν εντοπίστηκε στην αίθουσα -ίσως πήγε για γκαζόζα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33