search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Έτσι απελευθέρωσε η αστυνομία τον Λεμπιδάκη – Δείτε καρέ καρέ την αναπαράσταση της επιχείρησης (Video)

01.02.2019 07:17
Σοκάρει: Καρέ καρέ η απαγωγή 4χρονου κοριτσιού – Ο δράστης την έβαλε στο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε (Video) - Media

 

Σκηνές που βλέπουμε μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία για το πώς κατάφερε με τις ειδικές της δυνάμεις, να απελευθερώσει τον επιχειρηματία Λεμπιδάκη από τα χέρια των απαγωγέων του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν αθόρυβα στη μάνδρα όπου κρατείτο ο Λεμπιδάκης επί 6 μήνες και με μια άκρως συντονισμένη επιχείρηση τον απελευθερώνουν.

Σπάνε την πόρτα και ρίχνουν μέσα χειροβομβίδα κρότου- λάμψης για να μπερδέψουν τους απαγωγείς και μετά με τα όπλα προτεταμένα, δωμάτιο δωμάτιο ψάχνουν για τον απαχθέντα. Με τη βοήθεια θερμικής κάμερας εντοπίζουν τις ακριβείς θέσεις των απαγωγέων, τους αιφνιδιάζουν και αναίμακτα τους εξουδετερώνουν.

Η απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη από την αστυνομία έγινε τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου του 2017, 186 ημέρες μετά την απαγωγή του, στις 30 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς.

Το βίντεο της αναπαράστασης μεταδόθηκε από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13