search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:52
MENU CLOSE

Ρεσιτάλ Φωκά: Εάν παραποιήσουν το άρθρο 15 της Βουλής «θα δουν τι εστί βερίκοκο»

01.02.2019 08:47
Ρεσιτάλ Φωκά: Εάν παραποιήσουν το άρθρο 15 της Βουλής «θα δουν τι εστί βερίκοκο» - Media

 

Εάν στην κυβέρνηση παραποιήσουν το άρθρο 15 της Βουλής, «θα δουν τι εστί βερίκοκο» προειδοποίησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς. 

Μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν οι ΑΝΕΛ χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος έχει δεσμευτεί να παραδώσει σήμερα Παρασκευή τη βουλευτική του έδρα, ο κ. Φωκάς είπε ότι το ελληνικό κοιννοβούλιο θα πρέπει να ανεχτεί τα αρχαία ελληνικά του Ζουράρι, τα γαλλικά του Καμμένου και τα δικά του ποντιακά.

Αναφερόμενος στην φράση του στη βουλή για τη γκαζόζα, ανέφερε πως του τηλεφώνησε ο κ Καμμένος και του είπε «πιες μία γκαζόζα στην υγειά μου».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς τον «παλικάρι που τα τίναξε όλα στον αέρα» καθώς όπως είπε πρόκειται για έναν υπουργό Άμυνας που παράτησε το υπουργείο που λάτρευε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15