search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26
MENU CLOSE

Μια τεράστια μάζα σάρκας στο πόδι γυναίκας της έχει καταστρέψει τη ζωή (Σκληρές Photos/Video)

01.02.2019 09:27
Μια τεράστια μάζα σάρκας στο πόδι γυναίκας της έχει καταστρέψει τη ζωή (Σκληρές Photos/Video) - Media

 

Η ζωή της Βραζιλιάνας Καρίνα Ροντίνι, όπως λέει και η ίδια έχει καταστραφεί. Ένας τεράστιος όγκος που αναπτύσσεται στο ισχίο της την εμποδίζει να κάνει τις αυτονόητες λειτουργίες, την εμποδίζει να βγει από το σπίτι, να εργαστεί, ακόμη και να βρει κάποιον φίλο.

Από την ηλικία των 2 ετών διαγνώστηκε με μια ασθένεια που ονομάζεται νευροϊνωμάτωση τύπου 1. Τον Οκτώβριο του 2018 υποβλήθηκε σε επέμβαση και της αφαιρέθηκε μια μεγάλη μάζα από τα πόδια αλλά από τότε μέχρι και σήμερα, μέσα σε λίγους μήνες, η μάζα που έχει εμφανιστεί είναι υπερδιπλάσια από πριν.

Η Ροντίνι θα πρέπει να πάει στην Ινδία και να υποβληθεί σε ειδικό χειρουργείο για την αφαίρεση της νέας μάζας. Όπως λέει η ίδια στο εξειδικευμένο νοσοκομείο θα έχει περισσότερες πιθανότητες να μην εμφανισθεί πάλι άλλη μάζα στο ισχίο της.

Συνολικά έχει υποβληθεί σε 7 επεμβάσεις για την αφαίρεση όγκων από το πόδι της αλλά πάντοτε μετά από κάποιους μήνες οι όγκοι επέστρεφαν. Συνολικά της έχουν αφαιρέσει κύστες βάρους 9 κιλών αλλά κάθε φορά δεν μπορούν να αφαιρέσουν περισσότερο επειδή χάνει πολύ αίμα.

Η νευροϊνωμάτωση τύπου 1 είναι μια γενετική κατάσταση η οποία προκαλεί την ανάπτυξη όγκων. Οι όγκοι που προκαλεί είναι μαλακοί και όχι καρκινικοί. Η ασθένεια μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια και τα οστά.

Συνήθως είναι εύκολη η διάγνωση αλλά δεν υπάρχει θεραπεία. Η θεραπεία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση για την εξάλειψη κάθε ανάπτυξης όγκου, διαχείριση του πόνου και ψυχολογική υποστήριξη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26