search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:50
MENU CLOSE

Η ξανθιά καλοντυμένη σαραντάρα και ο κύριος με το σακάκι – «Κυριλέ» ζευγάρι απατεώνων στο Κουρτέσι

01.02.2019 12:46
Xειροπέδες σε γκέι ζευγάρι για ένα φιλί στην παραλία – Ο κόσμος αποδοκίμασε τους αστυνομικούς (Video) - Media

 

Καλοντυμένο ζευγάρι, μία ξανθιά γυναίκα και ένας μελαχροινός άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζουν ηλικιωμένους και τους αποσπούν χρήματα είτε με την βία είτε πείθοντάς τους πως ενεργούν για στενό τους συγγενή που τα έχει ανάγκη.

Κουρτέσι,Τρίτη ώρα 9 το πρωΐ. Στην μικρή ισόγεια κατοικία ένα ζευγάρι κτυπάει την πόρτα και καλεί τους ενοίκους του σπιτιού με το επώνυμό τους. Σε λίγα λεπτά η πόρτα ανοίγει και εμφανίζεται η 85χρονη ένοικος, όπως περιγράφει ρεπορτάζ του patrisnews.gr. Η ηλικιωμένη γυναίκα αντικρύζει μια καλοντυμένη ξανθιά κυρία και έναν επίσης καλοντυμένο κύριο και οι δύο με σκούρα ρούχα περίπου 40 ετών και οι δύο. «Ορίστε τι θέλετε;» τους ρωτά η 85χρονη.

«Πρόκειται για τον γιό σας που βρίσκεται στο νοσοκομείο…Θα χρειαστούν κάποια χρήματα για μια επέμβαση», ανταπαντά ο κύριος σε άπταιστα ελληνικά, με την ξανθιά κυρία να κουνά απλά καταφατικά το κεφάλι της.

Την ίδια στιγμή το ζευγάρι των καλοντυμένων επισκπτών κοιτά δεξιά αριστερά και στο εσωτερικό του σπιτιού. Όταν διαπιστώνουν ότι η 85χρονη ηλικιωμένη είναι μόνη στο σπίτι, την σπρώχνουν βίαια στο εσωτερικό, την αρπάζουν από το λαιμό και της ζητούν να τους δώσει ότι χρήματα έχει στο σπίτι της. Η ηλικιωμένη γυναίκα τρομαγμένη και σοκαρισμένη τους γνέφει καταφατικά. Μέσα από ένα συρτάρι παίρνει ένα φάκελο και τους τον δίνει. Μέσα στον φάκελο υπάρχουν 1800 ευρώ, κάποιες από τις οικονομίες της ηλικιωμένης η οποία δεν ζει μόνη της στο σπίτι αλλά με τον σύζυγό της ο οποίος όμως είναι κατάκοιτος και δεν μπορούσε να βοηθήσει την σύζυγό του.

Το περίεργο

Το καλοντυμένο ζευγάρι των απατεώνων αφού διαπιστώνουν ότι στο φάκελο υπάρχουν χρήματα, σπρώχνουν σε ένα καναπέ την ηλικιωμένη και βγαίνουν από το σπίτι με γρήγορα βήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Άγνωστο πως και προς ποία κατεύθυνση διέφυγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να μεταβούν στο Κουρτές. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι οι κατ’ επάγγελμα απατεώνες, είχαν άγνωστο πως σωστή πληροφόρηση γιατί στο νοσοκομείο του Ρίο νοσηλεύεται εδώ και καιρό ο γιός των δύο ηλικιωμένων!

Κατ’ επάγγελμα απατεώνες

Το…κυριλέ ζευγάρι των σαραντάχρονων η ξανθιά και ο μελαχρινός πρέπει να είναι όπως εκτιμά η αστυνομία απατεώνες κατ’ επάγγελμα και διερευνώνται ανάλογα περιστατικά στην προσπάθεια να εξευρεθούν κάποια στοιχεία για τους δράστες. Το ΑΤ Βουπρασίας εφιστά την προσοχή στους πολίτες για την παρουσία του ζεύγους των απατεώνων στην Βουπρασία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28