search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00
MENU CLOSE

Μίχαλος: Tα εμπορικά σήματα των ελληνικών επιχειρήσεων με την επωνυμία Μακεδονία και τα παράγωγά της είναι διασφαλισμένα

01.02.2019 14:32
Μίχαλος: Tα εμπορικά σήματα των ελληνικών επιχειρήσεων με την επωνυμία Μακεδονία και τα παράγωγά της είναι διασφαλισμένα - Media
 
Άτυπη συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης της πΓΔΜ, Δρ. Μπαρντίλ Νταουτί, είχε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, κατά την οποία συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που ενδέχεται να ανακύψουν μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
 
Όπως επεσήμανε ο κ. Μίχαλος στον υπουργό της πΓΔΜ, τα εμπορικά σήματα των ελληνικών επιχειρήσεων με την επωνυμία Μακεδονία και τα παράγωγά της (μακεδονικός κ.λπ.) είναι διασφαλισμένα, καθώς είναι ήδη κατοχυρωμένα από τις ελληνικές επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις της χώρας του θα πρέπει να συμμορφωθούν με τα προβλεπόμενα στη Συμφωνία των Πρεσπών και τα διεθνή στάτους.
 
Παράλληλα, ο κ. Μίχαλος επεσήμανε στον κ. Νταουτί ότι οι σχέσεις των Ελλήνων επιχειρηματιών με τους συναδέλφους τους στη χώρα τους είναι άριστες και εξέφρασε την ευχή και το πολιτικό σύστημα να ακολουθήσει την ίδια πολιτική συναίνεσης και συνεργασίας με αυτό της επιχειρηματικής κοινότητας.
 
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι διευκρινίσαμε τα ζητήματα που μας απασχολούν, στην πρώτη και μόνη συνάντηση που είχε ο κ. Nταουτί στην Αθήνα. Η αισιοδοξία που μού εξέφρασε ότι θα εκτελεστεί στο ακέραιο η Συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, δείχνει την κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθεί η γειτονική χώρα στην εφαρμογή των “Πρεσπών”», τόνισε ο κ. Μίχαλος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00