search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Η εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 4 ζωντανά στην ΕΡΤ

01.02.2019 15:20
Η εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 4 ζωντανά στην ΕΡΤ - Media

 

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 22:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ-1 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, τη διαδικασία εκτόξευσης στο Διάστημα, του δορυφόρου Hellas Sat 4.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που παρουσιάζει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με το κοσμοδρόμιο στη Γαλλική Γουιάνα.

Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αντίστροφη μέτρηση και την εκτόξευση του δορυφόρου από τον τεράστιο πύραυλο Αριάν 5.

Στο στούντιο, ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν τη διαδικασία της εκτόξευσης και θα εξηγήσουν πώς πρόκειται να αλλάξει την καθημερινότητά μας με βελτιωμένες επικοινωνίες, ταχύτερο ίντερνετ και ασφαλείς στρατιωτικές συνδιαλέξεις από έναν δορυφόρο που θα καλύπτει την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21