search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Αμπελόκηποι: Στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου εμπλέκεται ο δράστης της ένοπλης ληστείας

01.02.2019 19:50
Αμπελόκηποι: Στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου εμπλέκεται ο δράστης της ένοπλης ληστείας - Media

 

O 32χρονος E.M, καταζητούμενος για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, φέρεται να είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ένοπλης ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της Λ. Μεσογείων στους Αμπελόκηπους.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος έπιασε τον καταζητούμενο δολοφόνο, την στιγμή που έμπαινε σε αυτό παριστάνοντας τον πελάτη για να ακολουθήσει ο κουκουλοφόρος συνεργός του με το αυτόματο όπλο ΟΥΖΙ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

O αλλοδαπός ήταν αυτός που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου όταν νόμισε ότι πήγε να αντιδράσει. Τον Ιούνιο του 2018 σε αντίστοιχη ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου, ο 32χρονος είχε αφήσει σημείωμα προς τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι ήταν και αυτός θύμα μαζί με τον ποινικολόγο, παραδεχόμενος ότι κάνει ληστείες αλλά δεν είναι εκτελεστής.

Υπέγραφε ως “φτερωτός Μαραντόνα” θυμίζοντας ότι ήταν ποδοσφαιριστής της Δόξας Μεγαλόπολης. Μετά τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου, που διέπραξε μαζί με τον Ι.Μ, ο οποίος πρόσφατα σκότωσε μέσα στις φυλακές τον συγκατηγορούμενό του Αλμπέρ Μπάκο, ο Ε.Μ έχει διαπιστωμένα ληστέψει το κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου και μία τράπεζα στη Μεσσήνη, όπου διέφυγε με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από το Ρέθυμνο Κρήτης και βρέθηκε καμένο έξω από χωριό στην Αρκαδία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07