search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58
MENU CLOSE

Μαξίμου: Πρωτοφανής ο εκφυλισμός της ΝΔ – Απόκληρος του ΛΑΟΣ ο Άδωνις

01.02.2019 20:04
Τι προβλέπει η συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζών για την πρώτη κατοικία - Media

 

Πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την «προσωπική επιλογή» να είναι αντιπρόεδρος του κόμματος ένας «απόκληρος» του ΛΑΟΣ που αναπαράγει ψεύδη και χυδαιότητες, θέτοντας το ερώτημα στον Κ. Μητσοτάκη αν υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» του κ. Γεωργιάδη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνεται, ότι είναι «πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο».

Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως “προσωπική επιλογή” έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων».

Καταλήγοντας, τονίζεται: «Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58