search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Πεταλωτής: Επαναλαμβανόμενες θεσμικές εκτροπές και χωρίς όρια ευτελισμός από ένα κακοστημένο θέατρο σκιών

02.02.2019 12:56
Πεταλωτής: Ψευδεπίγραφη συμμαχία, το δήθεν προοδευτικό μέτωπο - Media

 

Όσα συμβαίνουν το σχολίασε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής,

«Κακοστημένο θέατρο σκιών» χαρακτήρσιε όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πολιτική ζωή της χώρας, με επίκεντρο τη Βουλή, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Οι θεσμικές ακροβασίες στη λειτουργία του κοινοβουλευτισμού, όπως αποτυπώνονται καθημερινά στη συγκρότηση του κορυφαίου οργάνου του, της Βουλής, έχουν μετατραπεί ήδη σε κατάφωρη παραβίαση βασικών αρχών του. Ο χωρίς όρια ευτελισμός, που προκαλούν πολλά πλέον πρόσωπα που αξιώθηκαν να τύχουν της εμπιστοσύνης των πολιτών για να τους εκπροσωπούν, δεν αφορά μόνον τους πρόθυμους να παίζουν σε ένα κακοστημένο θέατρο σκιών, ούτε καν πλέον μόνον τους ψηφοφόρους τους, οι οποίοι έκαναν σαφή επιλογή ποιότητας στην κάλπη».

«Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες θεσμικές εκτροπές, με αποτελέσματα πολύ πέραν ενός διαδικτυακού και μιντιακού σχολιασμού όπως και πρόσκαιρης επιφανειακής λοιδορίας. Στην προστασία ακριβώς από αυτήν την αποφορά, θα επιβαλλόταν να χτίζονται μέτωπα προόδου και σοβαρότητας από κόμματα, πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα , με την απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση της καθαρότητας στη σκέψη, τη βούληση και την μη ήδη εμπλοκή τους σε τέτοια τερτίπια…», σημείωνει. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:31