search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:38
MENU CLOSE

Παππάς και Σβίγκου καταδικάζουν απειλές και επιθέσεις κατά στελεχών της ΕΡΤ 3

02.02.2019 15:46
Παππάς και Σβίγκου καταδικάζουν απειλές και επιθέσεις κατά στελεχών της ΕΡΤ 3 - Media

 

Τόσο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς όσο και η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου καταδίκασαν με αναρτήσεις τους στα social media τις επιθέσεις που δέχθηκαν, τόσο ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος όσο και ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ 3 Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς τόνισε: «Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία», ενώ η κ. Σβίγκου σημείωσε: «Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίησή του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3».

Οι αντιδράσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της καταγγελίας του  Στέλιου Νικητόπουλου, ότι «ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του http://Capital.gr με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter».

Από την πλευρά του, ο κ. Κάντερ Μπαξ, μιλώντας στο ραδιόφωνο 247 τόνισε ότι «μετά την Κυριακή (σ.σ. του συλλαλητηρίου για το «σκοπιανό») δέχομαι ρατσιστικές επιθέσεις» επισημαίνοντας ότι όσοι του επιτίθενται δεν γνωρίζουν ότι κατοικεί εδώ και 35 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ότι ως σκηνοθέτης έχει πάει σε μακεδονικούς τάφους και έχει φέρει στο φως στοιχεία για τη Μακεδονία. «Είμαι από το Μπαγκλαντές και είμαι Έλληνας πολίτης» είπε προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλά ρατσιστικά σχόλια εναντίον του στο Διαδίκτυο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15