search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Δ. Καμμένος: Θα στηρίξω πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτση

03.02.2019 08:29
Πρόταση Καμμένου για σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους βουλευτές  - Media

 

Την πρόθεσή του να στηρίξει «100» πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτση, αν τελικά η Νέα Δημοκρατία προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

«Εχει υπερβεί τις αρμοδιότητές του. Θα πρέπει να προταθεί για… Νόμπελ προέδρων Βουλής», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ σε αποστροφή του λόγου του δήλωσε πως ντρέπεται για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία βρισκόταν στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση του προέδρου της Βουλής με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και το αίτημα να καθυστερήσει την παραίτησή του προκειμένου να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Οταν ο κ. Τσίπρας έχει πει “θα είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος” δεν μπορεί να εμπλέκεται σε πολιτική συζήτηση ο πρόεδρος της Βουλής. Επενέβη ως μη όφειλε, αντιθεσμικά και πραξικοπηματικά, σαν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σαν δελφίνος του Τσίπρα».  

Ο Δημήτρης Καμμένος, μεταξύ άλλων, κάλεσε τον κ. Βούτση «να σεβαστεί τη δημοκρατία» και χαρακτήρισε «θεσμικό τσίρκο» τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41