search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Αλλάζουν όλα τον Μάρτιο στο OPEN – Οι πρεμιέρες που θα δούμε

03.02.2019 09:54
Έχασε η Εθνική, σάρωσε το Open - Media

 

Το Open στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών του ώστε να φτάσει σε διψήφια νούμερα στους δείκτες τηλεθέασης και η αντεπίθεσή του ξεκινάει τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τη RealNews η ελληνική μυθοπλασία μπαίνει για λίγο καιρό στην άκρη και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην καθαρή ψυχαγωγία με συνολικά επτά νέες εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή θα έχει την τιμητική της καθώς θα παρουσιάζει δύο νέες εκπομπές, ένα talent show, το «X – Factor» και μία ταξιδιωτική εκπομπή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Aλ Τσαντίρι Νews» του την ίδια στιγμή που ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας κλασικής μουσικής εκπομπής με πολλούς καλεσμένους και εκπλήξεις.

Στις επερχόμενες πρεμιέρες δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το «Revenge Body», ένα ριάλιτι μεταμορφώσεων, στο τιμόνι της παρουσίασης του οποίου θα βρεθεί η Ιωάννα Λίλη.

Ο Μάριος- Πρίαμος Ιωαννίδης, ο φιναλίστ του πρώτου Survivor, αναλαμβάνει την παρουσίαση ακόμα μίας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Δίπλα στο ψυχαγωγικό κομμάτι θα προστεθεί και μία ενημερωτική εκπομπή, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, ο τίτλος της οποία ακόμα αναζητείται.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12