search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:56
MENU CLOSE

Γεννηματά: Αρχιτέκτονας του εκφυλισμού της πολιτικής ζωής ο πρωθυπουργός

03.02.2019 10:52
Γεννηματά: Δεν παραχωρούμε τίποτα και δεν διεκδικούμε τίποτα - Media

 

«Θέλω να ελπίζω ότι ο πρόεδρος της Βουλής δε θα συναινέσει στην αλλαγή του κανονισμού με αντάλλαγμα τη σιωπή του κ. Καμμένου», επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στην έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ενόψει του έκτακτου συνεδρίου του Μαρτίου

Η Φώφη Γεννηματά επισήμανε ότι «Η χώρα βιώνει συνθήκες παρακμής και εκφυλισμού της πολιτικής ζωής» και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αρχιτέκτονα αυτής της κατάστασης» και «πρωθυπουργό κατώτερο των περιστάσεων». 

«Ήταν χορηγός της ΝΔ με την οικονομική του πολιτική, με τη Συμφωνίας των Πρεσπών έγινε και χορηγός της Χρυσής Αυγής» είπε και αναρωτήθηκε «αν μπορεί να είναι προοδευτικός ο υποστηρικτής του Μαδούρο». 
 

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για «πρωτοφανές παρασκήνιο» και «ύποπτες συμφωνίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ» και έστειλε το μήνυμά της στον Νίκο Βούτση: «Θέλω να ελπίζω ότι ο πρόεδρος της Βουλής δε θα συναινέσει στην αλλαγή του κανονισμού με αντάλλαγμα τη σιωπή του κ. Καμμένου, γιατί αυτο θα είναι ένα στίγμα στην πολιτική του διαδρομή».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα, «με τη συμπαράσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη» -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- «να εμφανιστεί ως ο καταληψίας του προοδευτικού χώρου».

Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για τεχνητή πόλωση που «η Ελλάδα έχει ήδη πληρώσει πολύ ακριβά».

«Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες για το ιδεολογικό αποτύπωμα της ΝΔ» τόνισε, εστιάζοντας τα πυρά της στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Με τον Ρασπούτιν παίζει ήδη το βρώμικο παιχνίδι αυτή της δήθεν κυβέρνησης της Αριστεράς» επισήμανε. «Η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντιπαλός μας και αυτό δεν αλλάζει» ξεκαθάρισε και μίλησε πως η χώρα έχει ανάγκη από προοδευτική διακυβέρνηση. «Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι ένα αναγκαίο κακό για να γλιτώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά γελασμένοι» υπογράμμισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55