search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Συγκινεί η Παπουτσάκη για τον Θέμο Αναστασιάδη: Μακάρι να μπορούσα να του δώσω τώρα το φιλί της ζωής

03.02.2019 14:41
Δείτε γιατί (δεν) πρέπει να φιλάμε τα παιδιά στο στόμα - Media

 

Πάνε μόλις λίγες ημέρες από τον χαμό του Θέμου Αναστασιάδη, όμως άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του δεν μπορούν να τον ξεχάσουν. 

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία σε συνέντευξή της στο People θυμάται με τρυφερότητα τη συνεργασία τους στην ταινία «Το φιλί της ζωής».

«Παίζαμε μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Παρότι έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια, μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ο Θέμος. Δεν κουβαλούσε πάνω του καθόλου το brand name του. Ήταν ταπεινός, γλυκός, ευγενής. Νοιαζόταν για όλους μας. Στην αρχή των γυρισμάτων ήταν κάπως τρακαρισμένος και ντροπαλός, αλλά ο τρόπος που συμπεριφερόταν ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός. Στην ταινία ο Θέμος ήταν ζευγάρι με την Ζέτα Δούκα και εγώ είχα πάει στο νησί για να τον σκοτώσω. Τελικά του έδωσα το φιλί της ζωής. Μακάρι να μπορούσα να του το δώσω και τώρα» είπε η ηθοποιός. 

Πηγή: gossiptv.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:15