search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Απειλούσε να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

04.02.2019 07:53
Έλληνες οι Φιλισταίοι και ο …Γολιάθ σύμφωνα με έρευνα γερμανικού ινστιτούτου - Media

 

Στον τελευταίο όροφο του κτηρίου της εισαγγελίας στα Γιαννιτσά απειλώντας να αυτοκτονήσει ανέβηκε το πρωί της Δευτέρας η μητέρα της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στις 28 του Νοέμβρη του 2016.

Η Σταυρούλα Κοεμτζή υποστηρίζει ότι σταμάτησαν οι έρευνες για την υπόθεση της κόρης της και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ειδικός διαπραγματευτής. Στο κτήριο της εισαγγελίας βρέθηκε και ο σύζυγός της ο οποίος επίσης προσπαθούσε να την μεταπείσει.

Τελικά, λίγο πριν το μεσημέρι, ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατόρθωσε να την πείσει να κατέβει από την ταράτσα και έτσι έληξε το επεισόδιο.

Η γυναίκα φέρεται αγανακτισμένη διότι, παρά την προκαταρκτική εξέταση, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές για τις συνθήκες αυτοκτονίας της κόρης της, η έρευνα -όπως καταγγέλλει- δεν έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι η 22χρονη οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, εκβιαζόμενη από άγνωστους ότι θα δημοσιοποιήσουν υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο κατείχαν και στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται η νεαρή κοπέλα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:01