search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε τον Παπαχριστόπουλο «πολιτικά ηλίθιο»

04.02.2019 09:02
Ο Δημήτρης Καμμένος είπε τον Παπαχριστόπουλο «πολιτικά ηλίθιο»   - Media

 

«Πολιτικά ηλίθιο» χαρακτήρισε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του κ. Βούτση στην παραίτηση του Παπαχριστόπουλου, σχολίασε:

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι πολιτικά ηλίθιος. Διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό».

«Πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Αυτός και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηρισικά, ενώ ζήτησε από τον κ. Βούτση «να απολογηθεί γιατί έκανε κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής και γιατί βρήκε ενοικιαζόμενο βουλευτή να περάσει η συμφωνία. Εχει πολιτικό συμβόλαιο να πουλήσουν τη Μακεδονία πάσει θυσία».

«Δεν μπορεί η Δημοκρατία να στηρίζεται στη φράντζα του Παπαχριστόπουλου και της Μεγαλοοικονόμου, έχει πρόβλημα ο θεσμός» υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών, βρωμάει η υπόθεση με τους ανεξάρτητους».

Επίσης, παρομοίωσε τον κ. Παπαχριστόπουλο με το παιδικό παιχνίδι γιο-γιο για τις αλλαγές πολιτικής θέσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24