search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:30
MENU CLOSE

«Δεν μπορεί ο ΣΚΑΙ να πάει σε εκλογές χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» 

04.02.2019 09:06
ΣΥΡΙΖΑ: Κατανοητός ο πανικός Μητσοτάκη - Media

 

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου σπάει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ και εμφανίζεται στην εκπομπή των «Αταίριαστων»… Ενώ εχθές Κυριακή στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά σε μια επεισοδιακή εμφάνιση που ήδη πέρασε στις τηλεοπτικές στιγμές του έτους.  

Ο λόγος για τη βουλευτρια Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που πρέπει να σημειωθεί οτι τυπικά έσπασε το εμπάργκο, διοτι δεν είναι κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνεργαζόμενη που ανήκει στην κοινοβουλευτική του ομάδα και ως εκ τούτου δεν δεσμεύεται απο τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος.

Με άλλα λόγια το πρόβλημα με το εμπάργκο παραμένει και μάλιστα έντονο όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή της Μεγαλοοικονόμου στις εκπομπές του καναλιού. Ειναι αυτονόητο οτι η κυβέρνηση και η πλειοψηφία δεν εκπροσωπείται από τη συγκεκριμένη βουλευτρια, αλλά απο τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και με τη συμμετοχή του Σπύρου Δανέλλη που ως γνωστόν ειναι ανεξάρτητος βουλευτής και στηρίζει στη Βουλή την κυβέρνηση, με την παρουσία του στις εκπομπές του ΣΚΑΙ δεν σημαίνει ότι εκφράζεται η κυβερνητική γραμμή!

Όπως ήδη λοιπόν σημειώθηκε το πρόβλημα με το εμπάργκο εξακολουθεί να υφίσταται και προβληματίζει έντονα τη διοίκηση του σταθμού που γνωρίζει οτι δεν μπορεί στις εκπομπές και τα προεκλογικά τραπέζια, παρά τη συμμετοχή δημοσιογράφων που είναι φιλικοί με την κυβέρνηση, να μη συμμετέχουν κυβερνητικά στελέχη και οι συζητήσεις να γίνονται χωρίς αντίλογο!

Ειναι προφανές οτι το πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο ΣΚΑΙ και όχι η κυβέρνηση. Δηλαδή δεν μπορεί το κανάλι να πάει σε εκλογές χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ! Ωστόσο, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να αρθεί το εμπάργκο και σε αυτό να διευκολύνει η κυβέρνηση! Όπως και η ΝΔ αντίστοιχα πρέπει να άρει την απαγόρευση για την ΕΡΤ!

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10