search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Λαμία: «Καμπάνα» για ιερέα που οδηγούσε μεθυσμένος

04.02.2019 12:47
Σοκαριστικό βίντεο: Παπάς πετάει σαν κούκλα και μετά βυθίζει με βία μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισης  - Μετά ζήτησε συγνώμη (Video)  - Media

Είχε πιει κάτι παραπάνω ο ιερέας που δικάστηκε το πρωί της Δευτέρας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακούσει την «καμπάνα» των δικαστηρίων αντί της εκκλησίας.

Πρόκειται για ιερέα από χωριό πλησίον της Φθιώτιδας, που είχε συλληφθεί στη Ροδίτσα Λαμίας, να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος το βράδυ της 16ηςΣεπτεμβρίου του περασμένου έτους, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το Δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών με 3ετη αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ. Επιπλέον του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας για 10 ημέρες.

Ο ιερέας στη συνέχεια άσκησε, όπως είχε δικαίωμα, έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:00