25/10/2020 10:21:50

Σφήνωσε κατσαβίδι στο κεφάλι αγοριού τριών ετών (Σκληρές Photos)

Σφήνωσε κατσαβίδι στο κεφάλι αγοριού τριών ετών (Σκληρές Photos) - Media

 

Παραλίγο να χάσει το ένα του μάτι ένα αγοράκι τριών ετών στη νοτιοδυτική Κίνα σχεδόν, αφού ένα κατσαβίδι σφήνωσε στο κεφάλι του.

Το αγόρι άρχισε να παίζει με το κατσαβίδι όταν το βρήκε στο σπίτι του συγγενή του στο Chongqing, στις 27 Ιανουαρίου. Ανησυχώντας για την ασφάλειά του, ο πατέρας του παιδιού προσπάθησε να απομακρύνει το εργαλείο από το παιδί.

Το αγόρι, αρνούμενος να εγκαταλείψει το εργαλείο, άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω στο σπίτι μέχρι που γλίστρησε και προσγειώθηκε στον άξονα του κατσαβιδιού, με αποτέλεσμα τραυματισμό βάθους 4 εκατοστών στο κρανίο του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το κατσαβίδι.

Ο γιατρός Xie Yimin είπε ότι το εργαλείο είχε εισέλθει στο κρανίο κοντά στο δεξιό μάτι του παιδιού και ότι σφήνωσε στο χάσμα μεταξύ του μετωπιαίου οστού και του κροταφικού οστού.

«Αν είχε κολλήσει ένα με δύο εκατοστά στο πλάι, ο ασθενής θα είχε χάσει το μάτι του», δήλωσε ο Δρ Xie. Πρόσθεσε ότι το παιδί θα μπορούσε επίσης να μείνει παράλυτο στη μία πλευρά του σώματος.

Το αγόρι αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από την χειρουργική επέμβαση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.