search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Επιστρέφουν δύο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες στην αγορά της Ελλάδας

04.02.2019 14:57
Επιστρέφουν δύο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες στην αγορά της Ελλάδας - Media

 

Φαίνεται ότι ένας τομέας της οικονομίας που παρουσιάζει κινητικότητα το τελευταίο διάστημα είναι η αγορά αυτοκινήτου, κάτι που πιστοποιείται και από επιχειρηματικές κινήσεις στο χώρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έχουν ενταθεί οι διεργασίες για την επιστροφή στη χώρα μας των εταιριών Mazda και Lada.

Σε ότι αφορά τους Ιάπωνες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τελευταίες ενστάσεις τους έχουν καλυφθεί και είναι έτοιμοι να υπογράψουν την παραχώρηση της αντιπροσωπείας σε Ελληνικό όμιλο. Μάλιστα αναφέρεται πως το deal θα έχει κλείσει μέχρι το καλοκαίρι.

Ομοίως και με τη η Lada με του Γάλλους ιδιοκτήτες της να θέλουν διακαώς την επανέναρξη της δραστηριότητας της σε χώρες που παραδοσιακά η εταιρεία ήταν από τις πλέον γνωστές.
 
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μέχρι τα τέλη του χρόνου οι Γάλλοι θέλουν να έχουν ολοκληρώσει ττις διαπραγματεύσεις με τους δύο βασικούς διεκδικητές, ώστε από το 2020 να δημιουργηθούν οι πρώτες εκθέσεις Lada στη χώρα μας.
 
Πληροφορίες: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:55