21/10/2019 01:46:40

Επιστρέφουν δύο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες στην αγορά της Ελλάδας

Επιστρέφουν δύο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες στην αγορά της Ελλάδας - Media

 

Φαίνεται ότι ένας τομέας της οικονομίας που παρουσιάζει κινητικότητα το τελευταίο διάστημα είναι η αγορά αυτοκινήτου, κάτι που πιστοποιείται και από επιχειρηματικές κινήσεις στο χώρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έχουν ενταθεί οι διεργασίες για την επιστροφή στη χώρα μας των εταιριών Mazda και Lada.

Σε ότι αφορά τους Ιάπωνες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τελευταίες ενστάσεις τους έχουν καλυφθεί και είναι έτοιμοι να υπογράψουν την παραχώρηση της αντιπροσωπείας σε Ελληνικό όμιλο. Μάλιστα αναφέρεται πως το deal θα έχει κλείσει μέχρι το καλοκαίρι.

Ομοίως και με τη η Lada με του Γάλλους ιδιοκτήτες της να θέλουν διακαώς την επανέναρξη της δραστηριότητας της σε χώρες που παραδοσιακά η εταιρεία ήταν από τις πλέον γνωστές.
 
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μέχρι τα τέλη του χρόνου οι Γάλλοι θέλουν να έχουν ολοκληρώσει ττις διαπραγματεύσεις με τους δύο βασικούς διεκδικητές, ώστε από το 2020 να δημιουργηθούν οι πρώτες εκθέσεις Lada στη χώρα μας.
 
Πληροφορίες: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.