search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:19
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Αγρότες άφησαν σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Videos)

04.02.2019 15:30
Καλαμάτα: Αγρότες άφησαν σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Videos) - Media

 

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του ο αγροτικός κόσμος της χώρας το τελευταίο διάστημα, διεκδικώντας ικανοποίηση των αιτημάτων του από την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Σύλλογο της Μεσσήνης, του Χανδρινού, αλλά και από τις γύρω περιοχές, εισήλθαν με τα τρακτέρ τους για ακόμα μια φορά στην Καλαμάτα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του tharrosnews.gr.
Όταν έφτασαν στην κεντρική πλατεία, ανέβασαν σε αυτή τα τρακτέρ τους, ενώ ομάδα τους ανέβηκε στα γραφεία του βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και άφησαν μπάλα με σανό. Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος βουλευτής εκεί, με τους ανθρώπους των γραφείων να τους ενημερώνουν ότι αν θέλουν, μπορούν να κανονίσουν συνάντηση.

Στη συνέχεια οι αγρότες αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Αφού έχυσαν γάλα στην είσοδο του κτηρίου, μετέβησαν στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Αντωνίας Μπούζα, αφήνοντας κι εκεί σανό και ζητώντας εξηγήσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει με τη δακοκτονία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18