search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Στους 134 οι νεκροί στη Βραζιλία από την κατάρρευση του φράγματος

04.02.2019 17:04
Στους 134 οι νεκροί στη Βραζιλία από την κατάρρευση του φράγματος - Media

 

Το θρίλερ στη Βραζιλία συνεχίζεται και τα νέα που έρχονται είναι δυσάρεστα. Ο απολογισμός από την κατάρρευση ενός φράγματος τελμάτων στην Μπρουμαντζίνιου, αυξήθηκε στους 134 νεκρούς ενώ άλλοι 199 αγνοούνται, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των Αρχών.

Αναλυτικά, την 11η μέρα των ερευνών, οι πυροσβέστες του κρατιδίου Μίνας Ζεράις διευκρίνισαν ότι 120 από τις 134 σορούς που βρέθηκαν ταυτοποιήθηκαν, τη στιγμή που τα ελικόπτερα ξεκίνησαν εκ νέου τις πτήσεις πάνω από την πληγείσα ζώνη.

«Από κάποια στιγμή, λόγω της αποσύνθεσης των πτωμάτων, θα είναι αδύνατο να βρούμε τις σορούς. Όμως, έως αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραμείνουμε τέσσερις, πέντε ή έξι μήνες, οι πυροσβέστες θα επιχειρούν στην περιοχή αδιάκοπα» τόνισε εκπρόσωπος τύπου των πυροσβεστικών δυνάμεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03