search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:04
MENU CLOSE

«Θα είναι σαν να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είναι»

04.02.2019 18:03
Δανέλλης: Οι ευρωεκλογές θα είναι η αρχή των συγκλίσεων - Media

 

Ανακοίνωση με αιχμές και υπονοούμενα προς τον Σπύρο Δανέλλη εξέδωσε «Το Ποτάμι», με αφορμή την απόφαση του βουλευτή να προσμετράται η ψήφος του σε αυτές της πλειοψηφίας.

Μετά τις επιστολές των έξι βουλευτών, που ζητούν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους σε αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, Το Ποτάμι αναφέρει -μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωσή του: «Γιατί δεν τολμάει να το πει ευθέως ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως γιατί έχει δεσμευτεί ότι όταν προσχωρήσει σε άλλο κόμμα θα δώσει πίσω την έδρα του, γιατί… αυτός δεν είναι σαν όλους τους άλλους;»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

«Θα είναι σαν να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είναι»
Όταν ο κ. Δανέλλης είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είχαμε πει ότι πέρασε στη συμπολίτευση. Τώρα το ομολογεί και ο ίδιος ζητώντας από τον Πρόεδρο της Βουλής ,η ψήφος του πάντα και παντού να προσμετράται μαζί με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν τολμάει να το πει ευθέως ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως γιατί έχει δεσμευτεί ότι όταν προσχωρήσει σε άλλο κόμμα θα δώσει πίσω την έδρα του, γιατί… αυτός δεν είναι σαν όλους τους άλλους;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:02