search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:17
MENU CLOSE

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ικανοποίηση για την αναγνώριση του Γκουαϊδό από τις ευρωπαϊκές χώρες

04.02.2019 20:34
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ικανοποίηση για την αναγνώριση του Γκουαϊδό από τις ευρωπαϊκές χώρες - Media

 

O Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο κάλεσε όλες τις χώρες της ΕΕ να στηρίξουν το λαό της Βενεζουέλας αναγνωρίζοντας τον μεταβατικό πρόεδρο

Την ικανοποίησή του σήμερα για την αναγνώριση, από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας, εξέφρασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, καλώντας όλες τις άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο.

«Ενθαρρύνουμε όλες τις χώρες, μεταξύ αυτών τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να στηρίξουν τον λαό της Βενεζουέλας αναγνωρίζοντας τον μεταβατικό πρόεδρο Γκουαϊδό και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της Εθνοσυνέλευσης για την επιστροφή μιας συνταγματικής δημοκρατίας στη Βενεζουέλα» επισημαίνει ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας προς τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας και τις δυνάμεις ασφαλείας να στηρίξουν το σύνταγμα της χώρας τους και να προστατεύσουν όλους τους πολίτες της Βενεζουέλας, περιλαμβανομένου του μεταβατικού προέδρου Γκουαϊδό και της οικογένειάς του, όπως επίσης τους Αμερικανούς και ξένους πολίτες στη Βενεζουέλα» ανέφερε επίσης ο Μάικ Πομπέο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11