search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Όσκαρ 2019: Αυτοί είναι οι σταρ που θα συμπαρουσιάσουν την τελετή απονομής

05.02.2019 07:33
Όσκαρ 2019: Αυτοί είναι οι σταρ που θα συμπαρουσιάσουν την τελετή απονομής - Media

 

Ηχηρά ονόματα τόσο από την τηλεόραση όσο και τον κινηματογράφο βρίσκονται στην -ημιτελή ακόμα- λίστα των σταρ που θα συμπαρουσιάσουν την τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ

Η Ακαδημία Κινηματογράφου των ΗΠΑ ανακοίνωσε κάποια από τα ονόματα που θα αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση της βραδιάς, η οποία για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια δεν θα έχει μόνο έναν παρουσιαστή.

Στη λίστα αυτή διακρίνουμε τις παρουσιάστριες των Χρυσών Σφαιρών Τίνα Φέι και Έιμι Πόελερ, τις βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιούς Σαρλίζ Θερόν και Μπρι Λάρσον, όπως και τους Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάγια Ρούντολφ, Αμάντλα Στένμπεργκ, Τέσα Τόμπσον και δύο εκ των πρωταγωνιστριών της ταινίας Crazy Rich Asians, Awkwafina και Κόνστανς Γου.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που προτιμήθηκε να υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές στην απονομή ήταν ο σάλος που είχε προκληθεί με τον Κέβιν Χαρτ εξαιτίας κάποιον παλαιότερων ομοφοβικών σχολίων του. Μετά τις πολλάπλές διαμαρτυρίες και αντιδράσεις, ο ίδιος αποφάσισε να αποσύρει το όνομά του και να μην παρουσιάσει τη βραδιά όπως του είχε προταθεί.

Έτσι, η Ακαδημία αποφάσισε να ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο για την φετινή απονομή, αναθέτοντας την παρουσίαση σε μια πλειάδα διάσημων σταρ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:43