search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:16
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Διπλή η ανηθικότητα των «έξι»

05.02.2019 07:37
Θεοδωράκης: Όλος ο κόσμος έχει αποδεχθεί ότι η αρχαία Μακεδονία είναι ελληνική - Media

 

«Δεν μπορεί να υπάρχει Κοινοβουλευτική ομάδα με 3 βουλευτές. Δεν με συμφέρει αλλά για μένα δεν είναι “τα καλά και συμφέροντα”. Αν το κάνει η επιστημονική επιτροπή αυτό, θα είναι πραξικόπημα» δήλωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «διπλή η ανηθικότητα» των έξι ανεξάρτητων βουλευτών που ζήτησαν να προσμετράται στο εξής η θετική τους ψήφος σε εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα νομοσχέδια.

«Και δεν εκπροσωπούν τους πολίτες που τους ψήφισαν και δίνουν λευκή επιταγή στην κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Σημείωσε παράλληλα ότι «δεν θα δεχόμουν βουλευτή από άλλο κόμμα στο Ποτάμι. Έχω αρνηθεί έδρα ανεξάρτητου».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρότεινε επίσης μια αλλαγή του κανονισμού: «Να δεσμευτούμε ότι εν μέσω κοινοβουλευτικής περιόδου δεν αλλάζουν κόμμα οι βουλευτές. Βέβαια, όταν το είπα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά δεν απάντησαν, έμειναν σκυμμένοι στα χαρτιά τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15