search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Κοντά στους ΑΝ.ΕΛ ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην Χρυσή Αυγή) Δημήτρης Κουκούτσης; 

05.02.2019 07:43
Ο υπόδικος πρώην Χρυσαυγίτης Κουκούτσης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας - Media

 

Βουλευτές πάνε και έρχονται από τη μία Κ.Ο στην άλλη με αποκορύφωμα τη χθεσινή προθυμία 6 βουλευτών που προσέφεραν την ψήφο τους στην κυβερνητική πλειοψηφία. 

Πληροφορίες του iefimerida.gr κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. 

Στους διάδρομους της Βουλής, μόλις άρχισε να ακούγεται η πιθανότητα προσχώρησης ανεξάρτητου βουλευτή στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ξεκίνησε το «σαφάρι» για τον εντοπισμό του. 

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είναι προς… μετεγγραφή είναι πέντε: Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Μένει λοιπόν να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08