search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:42
MENU CLOSE

Βρώμικη ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της ΑΕΚ: «Έχεις μια Τουρκάλα γυναίκα, με αηδιάζεις νέγρε»

05.02.2019 07:58
Βρώμικη ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της ΑΕΚ: «Έχεις μια Τουρκάλα γυναίκα, με αηδιάζεις νέγρε»  - Media

 

Η τακτική του φασίστα και του νεοναζί είναι μια. Όταν δεν είναι σε αγέλη με πολλούς τότε κρύβεται πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου του και εξαπολύει την τοξικότητα και τη βρωμιά που κρύβει στον υποτυπώδη εγκέφαλο του.

Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ Τζόρνταν Θίοντορ δέχτηκε μια τέτοια επίθεση από κάποιον οπαδό που φυσικά έγραφε με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.

Έγραψε λοιπόν ο ανώνυμος φασίστας στον παίκτη της ΑΕΚ: «Αν δεν δείξεις σεβασμό στην ελληνική κουλτούρα, η ΑΕΚ δεν θα σε συγχωρήσει. Διασκεδάζεις σε ένα ελληνικό μέρος κι έχεις μια Τουρκάλα γυναίκα, με αηδιάζεις νέγρε»

Όμως υπάρχουν οι ανώνυμοι φασίστες που κρύβονται υπάρχουν και οι επώνυμοι που δεν μασάνε τα λόγια τους. Ο συμπαίκτης του Θίοντορ Χάρης Γιαννόπουλος τον υπερασπίστηκε αμέσως και ανάρτησε στο εμετικό κείμενο του ανώνυμου φασίστα: «Παντού φασίστες και ρατσιστές. Και συνεχώς προχωράει. Μην τους αφήσετε να νικήσουν»

Φυσικά ο ανώνυμος φασίστας δεν είχε τι να απαντήσει γιατί πολύ απλά η παιδεία και το μυαλό του φτάνουν μέχρι να αποστηθίσει 3 προτάσεις. Περισσότερες δεν μπορεί. Ο Χάρης Γιαννόπουλος πάντως έδωσε το δικό του μήνυμα και στίγμα υποστήριξης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38