search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά η Μαρίζα Κωχ (Photo)

05.02.2019 10:54
Στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά η Μαρίζα Κωχ (Photo) - Media

 

Δύσκολες ώρες περνά η Μαρίζα Κωχ καθώς την προηγούμενη εβδομάδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η γνωστή τραγουδοποιός που έχει αφόρητους πόνους και ραγισμένα πλευρά, κοινοποίησε μια φωτογραφία από τον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν, εισπράττοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους διαδικτυακούς φίλους της. Διηγούμενη την περιπέτειά της έγραψε:

«Αυτήν την εικόνα έβλεπα κάθε φορά που άνοι8γα τα μάτια μου για επτά ημέρες στο νοσοκομείο που ξαφνικά βρέθηκα. Έβλεπα την κανάτα με το νερό που έμοιαζε με πιγκουίνο και της χαμογελούσα. Αιτία, ένα ατύχημα, μέσα στο σπίτι μου, κάτι πολύ συνηθισμένο που έχει συμβεί, δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους. Ξέγνοιαστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα… έλειπε από τη θέση της. Είχα Άγιο και ράγισαν μόνο τα πλευρά μου. Όμως, σε συνδυασμό με τον βήχα της γρίπης, οι πόνοι μου είναι αφόρητοι κι εξακολουθούν να είναι».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα σε όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δίνοντας την υπόσχεση ότι το μουσικοθεατρικό πρόγραμμά της θα συνεχιστεί κανονικά έως και τις 23 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00