search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:42
MENU CLOSE

Βούτσης: Δεν υπάρχει σενάριο για εκλογές πριν τον Μάιο, στόχος είναι ο Οκτώβριος

05.02.2019 11:25
Βούτσης: Όχι στην πολιτική της «μηδενικής ανοχής» της κυβέρνησης  - Media

 

«Ως προς το κοινοβούλιο μπορούμε. Ως προς την οικονομία, την διεθνή κατάσταση καταλαβαίνετε ότι είναι παράγοντες όπου ο καθένας θα κάνει τις κινήσεις τους. Σε κάθε περίπτωση όπως σας έχω ξαναπεί δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές πριν από τις πρώτες εκλογές του Μαΐου, τις ευρωεκλογές. Ο δικός μας στόχος όμως είναι ο Οκτώβριος». 

Αυτά είπε ο Νίκος Βούτσης ενισχύοντας το σενάριο για πρόωρες εθνικές εκλογές τον Μάιο. Ο Πρόεδρος της βουλής συνομίλησε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιθώριο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Ερωτώμενος για τους έξι βουλευτές που με επιστολές τους χθες έδωσαν «λευκή επιταγή» στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως είναι διαδικαστικού Τύπου ενέργεια, μια προκριματική δήλωση ώστε όταν γίνεται ονομαστική ψηφοφορία να διευκολύνεται η κοινοβουλευτική διαδικασία.

«Πρέπει να τελειώσει επιτέλους ότι είναι μια μειοψηφική κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, επανέλαβε ότι είναι καλοδεχούμενη μια πρόταση μομφής από τη ΝΔ προς το πρόσωπο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:41